NRJAN
Entries About Link Dashboard Follow


The prettiest
Me


Assalamualaikum.
shida 1 19y/o 1 kajang 1 Dip in banking.


Shout here
Talk to much

Follow here
Thanks dear

(sorry. follower widget hilang so boleh guna button follow di sebelah kiri blog ye)

Blog Archive
throwback




Credit
The Creative


© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is LEMAN .Edit by NRJAN
happy new year ^_^
31 December 2011 | 0 Comments




:114:hai hai , happy new year :) hope azam korang tahun ny tercapai kehh . malam semalm korang mesti keluar kan , pergy tengok bunge api . best nye lha . aku semalam dok rumah je . sebab family tak nak keluar . bosan sikit dok rumah . orang lain semua sibuk nak tengok bunge api , yang aku ny dok rumah main mercun , bestt ! meletup die dha lha kuat sangat . sampai orang blok atas pun keluar dekat koridor ,mybe dorang ingat bunge api dha meletup kud , hehe :)
#sorry keh orang atas .

hehe , korang nak tau tak ape azam aku tahun ny ? afcos tak nak taw kan , tak nak tak pe . tak kesah punn ~ oke , aku nak bagy taw jugak . haha . first ,aku nak belajar bersungguh-sungguh . boleh percaye ke aku ny nak belajar ? hm , try .second , aku tak nak sakit kan hati parent aku lagy . and lastly , hope sangat aku akan bejaye dunie and akhirat oke :) itu jea story aku hari ny . oke lha , bubye ~

HAPPY 2012 babe :3


OlderNewer