NRJAN
Entries About Link Dashboard Follow


The prettiest
Me


Assalamualaikum.
shida 1 19y/o 1 kajang 1 Dip in banking.


Shout here
Talk to much

Follow here
Thanks dear

(sorry. follower widget hilang so boleh guna button follow di sebelah kiri blog ye)

Blog Archive
throwback




Credit
The Creative


© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is LEMAN .Edit by NRJAN
tak percaya ?
08 December 2011 | 0 Comments

                                              

:57:weh , hari tho kau tuduh aku dah berubah , aku try ubah sikap aku . sekarang kau tak percaye aku lak . asal ngan kau ny , huh ? besar sangat kea dose aku ngan kau , sampai tak boleh nak maaf kan aku ? sebab pea ? sebab kau dah ade kawan yg cantik2 ? kau segan dapat kawn yg macam aku ny and hary tho kau cakap aku ny jeles dengan status kau ? sejak bile pulak . kalau kau nak tahu aku onlines pun dah jarang wehh , kau agak2 lah nak tuduh pun . lepas tho , sekarang kau lebih pecaye kan kawan kau yg lain . herghh , aku pun tak tahu lah asal dengan kau . kalau kau nak tahu sangat lah kan , aku start rse kau dah lain lepas kau kenal nisa , kau selalu tak pedulikan aku , kau tinggal aku . ade kang kadang kau halau aku . mane aku tak sakit hati . aku pun ade perasaan wehh . bukan kau sorang . aku tahu kau memang dah rancang tak nak same kelas ngan aku kan ? kehh , aku pun harap macam tho , sebab kehendak kau .

#sorry kalau kau terase and thanks sebab dah tegur sikap aku kehh :)


Newer