NRJAN
Entries About Link Dashboard Follow


The prettiest
Me


Assalamualaikum.
shida 1 19y/o 1 kajang 1 Dip in banking.


Shout here
Talk to much

Follow here
Thanks dear

(sorry. follower widget hilang so boleh guna button follow di sebelah kiri blog ye)

Blog Archive
throwback




Credit
The Creative


© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is LEMAN .Edit by NRJAN
KAU !
11 March 2013 | 0 Comments
HI. Today im gonna tell you guys bout my 'ex' friend.
KHAIRUNNISA.
 
Budak ni depan je nampak baik, belakang serupa 'saytan'.
Dia ni bila depan mak dia selalu berbohong but bila depan mak aku tak nak lagi BENDUL hah...
heyyy nisa. kau jangan ingat mak aku sayang kau, kau boleh buat mak aku tu mcm mak kau sendiri.
Mybe skrg aku boleh diam lagi, kalau sekali lagi kau buat hal dgn aku mmg kau cari nahas lah tu. Aku tengok kau ni mcm tak cukup kasih sayang je doh.Bf org kau nak rampas , mak aku kau nak rampas, lepas ni laki org pulak kau rampas! Kalau jadi org tu jangan nak sakai sangat boleh tak ? 
Mmg lepas ni kau jangan pernah haraplah nak rapat or nak ckp dgn aku. Sekali pandang pun tak wehhhh.
Dah lah, buang masa doh aku fikir pasal kau .Sekarang ni semua org dah start kenal siapa kau and lepas ni dah takkan ada org nak percaya dkt kau lagi. Just wait and see >.< 
k sorry bagi sesiapa yang rasa tak suka + menyampah nak baca post ni .Aku just cerita apa yang aku rasa sekarang


OlderNewer