NRJAN
Entries About Link Dashboard Follow


The prettiest
Me


Assalamualaikum.
shida 1 19y/o 1 kajang 1 Dip in banking.


Shout here
Talk to much

Follow here
Thanks dear

(sorry. follower widget hilang so boleh guna button follow di sebelah kiri blog ye)

Blog Archive
throwback




Credit
The Creative


© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is LEMAN .Edit by NRJAN
Nakkkkkk ;D
07 March 2013 | 0 Comments
Selamat malam guys. Dah makan mlm belum ni?
oke sebenarnya aku nak tunjuk something dkt korg. jap ehh..
*jeng jeng jeng*
tengok bawah ni. Ni nama dia kalau dalam bahasa 'omputih' knitted watch.Hahaha
cantik tak? cantik kan :)
Aku nak jam ni tapi ........ mak aku tak bagi sebab jam dekat rumah aku ni dah tak terpakai dah .
Aku suka kumpul jam byk2 then nanti bila nak pakai boleh pilih2 :P

Nak tengok lagi tak? Tengok gambar bawah tu.


k bagi siapa yg berminat boleh lah order dkt *sini* . Tak yah risau, murah je ;D
okey lah. skrg dah pukul 10.55, mata pun dah kuyu macam ikan puyu ehhh ;)
kbye and assalamualaikum 







OlderNewer