NRJAN
Entries About Link Dashboard Follow


The prettiest
Me


Assalamualaikum.
shida 1 19y/o 1 kajang 1 Dip in banking.


Shout here
Talk to much

Follow here
Thanks dear

(sorry. follower widget hilang so boleh guna button follow di sebelah kiri blog ye)

Blog Archive
throwback




Credit
The Creative


© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is LEMAN .Edit by NRJAN
Study Smart
15 September 2015 | 6 Comments
Studying
Hi gais and assalamualaikum image
Dah setahun tak update blog ni. lama gila en? haaaa nak SPM punya pasal *konon* hehe 
Saya nak minta tolong jasa baik anda .anda dan anda untuk doakan saya dapat keputusan cemerlang dalam SPM. Niat saya dalam SPM ni betul betul nak buat mak ayah saya bangga dengan saya. Saya still budak sekolah and saya tak mampu nak bagi rumah besar, kereta ferrari, sebuah pulau and duit berjuta-juta untuk buat parent saya happy. saya cuma perlu buktikan yg saya boleh buat yg terbaik for my SPM.

srslyyy risaunya nak SPM  lately ni tidur pun lambat sebab asyik teringat tak study lagi hm
tapi bila dah study mengantuk dia pergh ya amattt. anyway..
Insya Allah I'll try my best to make them proud of me. 
haaaa lagi satu... sekarang  ni negara kita tengah jerebu boleh tahan teruk jugaklah so better tinggalkan activities outdoor okay. banyakkan minum air kosong atau air masak and sekarang ni banyak sekolah dah tutup termasuk sekolah saya  yeyyimage
wish me luck gais. mekasih image


OlderNewer
Blogger ♥Fatin Annis♥ said...

hello sweety ! good luck for your spm! surely u can make ur parents proud on you ! ;D

 
Blogger shida jamal ♡ said...

Hi. thank you sis ♡ insya Allah :)))

 
Blogger Dalila Samsudin said...

Good luck sis ^^ doa banyak2 and study ! hehe

 
Blogger shida jamal ♡ said...

thank you so much. insya Allah. i will 😊😃 hehe

 
Blogger fifie feyca said...

All the best sista! just do ur best n let Allah do the rest.. :)

 
Blogger shida jamal ♡ said...

thank you sis Fifie. insya Allah.. Allah will ease everything for me Amin :D :D

 

Post a Comment